Dit jaar het maisseizoen bij Egide London meegereden👌8345R en 6250R. Foto is geplaatst door TerraJohnDeerefan op 03-12-2021 om 22:01:33, met 16 reacties.

John Deere Meerdere

+1
Dit jaar het maisseizoen bij Egide London meegereden👌

8345R en 6250R

Reacties

+3
catfan55
Prachtige foto's! toch een loonwerker met een uniek wagen park!
@catfan55

Dankje! Ja zeer mooi machine park, vaker aan gedacht om het te doen maar dit jaar eindelijk gedaan.
catfan55
@TerraJohnDeerefan gebruiken jullie de gps ook naast de hakselaar?
+1
@catfan55

Nee hebben hier niet altijd de mooiste vierkante percelen en in de heuvels willen de karren wat naar beneden schuiven dus is veel corrigeren.
+1
hermanjohndeere
Dikke spullen hebben ze wel. Paar jaar terug op vakantie ook bezig gezien mooi poosje naar staan te kijken 👌
@hermanjohndeere

Ja aan capaciteit geen gebrek
hermanjohndeere
@TerraJohnDeerefan ja inderdaad. Vraag me soms wel af of het echt nodig is daar. Maar twas mooi om te kijken. Ook mooi dat het daar bij jullie een week of 2 eerder begint. Toen we thuis waren konden we zo verder met de eigen mais 👌
@hermanjohndeere

Hij doet wel meer dan de gemiddelde loonwerker dus dat zul je niet redden met een 8 rijer. En redelijk wat afstand dan kan er niks tegen een 3 asser op behalve vrachtwagen dan.
hermanjohndeere
@TerraJohnDeerefan ja dat zal ook wel. Enig idee hoeveel die doet en met hoeveel hakselaars? Materiaal bij jullie is ook allemaal slagje groter als bij ons in de buurt.
@hermanjohndeere

980 is de hoofd hakselaar daarna komt de 900 naar buiten en als dan echt nood aan de man is staat er nog een 860 klaar voor de mais. Hoeveel ha durf ik niet precies te zeggen maar 1500 ha zal die wel zeker halen schat ik.
+1
hermanjohndeere
@TerraJohnDeerefan oke. Die 900 zagen wij toen aan de gang. Das een beste hoek dan is capaciteit wel gewenst ja 👌
cat 330d
Met de trekker van Nicolas mogen rijden jij 😉
@cat 330d

Ja Nicolas heeft dit seizoen op de 980 gezeten.
cat 330d
@TerraJohnDeerefan

Idd klopt , die er altijd mee reed is weg. was jij dat met de pet achterste voren op had soms? reden weer enkele nieuwe zag ik
@cat 330d

Ja klopt, nee die was meestal met de 250 en joskin 3 asser denk ik dat je bedoeld.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!