Donderdag de klepdekselpakking vervangen in de hoop dat de motor niet meer zo lekken. Vandaag was het echter alweer vochtig rondom de verstuivers zoals op deze foto te zien is. Betekend dit dat de kle

Massey Ferguson 152

Tractor TV
Donderdag de klepdekselpakking vervangen in de hoop dat de motor niet meer zo lekken. Vandaag was het echter alweer vochtig rondom de verstuivers zoals op deze foto te zien is. Betekend dit dat de klepdekselpakking achter de verstuivers lekt en het zo hierlangs loopt of kan er nog iets anders bij de verstuivers lekken?
jammermaarhelaas
@Tractor TV

Los van de huidige oorzaak is het belangrijk de bouten/moeren van de kleppendeksel niet te vast aan te draaien, anders kan het goed wezen dat de pakking er tussen uit gedrukt wordt, of dat de deksel zelf wat krom gaat staan, en dus niet meer vlak tegen de kop drukt, gaat "gapen".

had dat hier met een gebruikt gekochte trekker, hele kop en halve blok zwart, nieuwe kleppendekselpakking en matig aangetrokken, sindsdien droog en schoon gebleven.

Reacties

lanzkundendienst
Lijkt mij eerder diesel, misschien lekt het wel bij de verstuiver langs (aansluiting in de kop)
Tractor TV
@lanzkundendienst De verstuiver zelf is wel droog dus volgens mij kan het niet bij die bovenste leiding langs lekken. De onderste leiding naar de verstuivers kan wel als je kijk naar wat vochtig is.
Tractor TV
@lanzkundendienst De brandstofleidingen dichten volgens mij allemaal met een rubbertje af, misschien moet ik die eens vervangen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 152 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!