Foto’tje van de laatste rit vh jaar. Even naar de dealer om druk van het stuurhuis te controleren. De overdruk in het stuurhuis bleek maar 120bar meer door te laten & ook op de as was veel speling.

Valtra 8950

+6
Valtra man
Foto’tje van de laatste rit vh jaar. Even naar de dealer om druk van het stuurhuis te controleren. De overdruk in het stuurhuis bleek maar 120bar meer door te laten & ook op de as was veel speling. Dus maar even vernieuwd uit voorzorg, gaan we weer een stukje nieuwer het jaar uit.
+3
Wimariete
@Valtra man oeh oeh woest mooie trekker. Deze valtra,s zijn echt gaaf.
+2
2850Johndeere6R
@Valtra man en ook de knip wat leger het jaar uit🙈 geeft niks dit is een hele mooie.Valtra👌👌
+3
Valtra man
@2850Johndeere6R haha, dealer is vaak laat met factureren. Met wat geluk volgend boekjaar pas 😜

Reacties

+2
schluterman
Prachtige valtra om trots op te zijn
+1
Valtra man
@schluterman thx, ik plaats wat eenheidsworst maar fier ben ik erop, dat zeker 🙂
+5
schluterman
@Valtra man ik zie ze liever als een fendt of mf
+2
a3vandiejen
Heel mooi.
+2
valtraaa
Hele mooie. Rondom crawer leds? Hoe bevallen deze koplampen?
+2
Valtra man
Leds komen uit UK: UTV products.
Zijn op maat met juiste stekkers, bevallen zeer goed maar kosten ook wat.
+1
valtraaa
@Valtra man oke ledhandel24.nl verkoopt ze hier ook onder de naam crawer. Vindt ze inderdaad ook best prijzig. Maar de orginele lampen komt maar weinig licht vanaf.
+3
Valtra man
@valtraaa inderdaad, door m’n hoofdberoep rij ik vaak wanneer ik tijd heb en dan wordt het al eens donker. Zeker bij het naar achter rijden met de ploeg gaven de bestaande lampen veel te weinig licht. En zo ben je plots op de hoek van het veld zonder je het goed en wel beseft 🙂
+2
valmet6400power
Zat de speling alleen in de bronzen bussen of ook op de vooras? Zoals bij ons aan 1 kant..
+1
Valtra man
@valmet6400power speling zat tussen stuurstang en orbitrol. Op de vertanding zeg maar. Best een verschil nu, tractor stuurt veel vaster
+1
valmet6400power
@Valtra man
Dat was inderdaad ook nog een mogelijkheid. Bij ons zit daar ook speling op maar dat is nog in de marge. Op de weg rijdt ie nog snaarstrak.
+2
Trekteurke
@valmet6400power Je kan de vertanding apart ook krijgen om onderaan de as te lassen. Kost niet veel enkel het werk om erbij te komen valt niet altijd mee. Is dan inderdaad nog eens zo prettig om de weg op te gaan 😉
+1
Valtra man
@Trekteurke als de speling op de tanden van de as zit en niet in de mof van de orbitrol.. ik denk -maar ben niet 100% zeker- dat bij mij enkel de oribitrol vevangen is
+2
Trekteurke
@Valtra man Inderdaad klopt, bij de meeste die wij gedaan hebben lasten we meestal nieuwe scharen op de as. Omdat een nieuwe orbitrol redelijk prijzig is en die bus daarin normaal harder is dan de as met scharen. Het kniegewricht waardoor het stuur op en neer kan durfden we ook wel eens vernieuwen maar dit was maar zelden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 8950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!