Foto van een Allis-Chalmers WC. Foto is geplaatst door allis man op 05-12-2021 om 12:13:01, met 17 reacties.

Allis-Chalmers WC

+4
allis man
Foto van een Allis-Chalmers WC

Reacties

+3
Henk 1120
Staat er prachtig bij! 👌🏼
+2
a3vandiejen
Mooie foto.
+2
Guldner1959
Mooie trekker en foto 👍
+2
akkermopet
Lekker aan het eggen in de middag zon! 🤠
+2
allis man
@akkermopet foto is een paar maanden geleden genomen aan het eggen om de kweekgras te elimineren .
+1
JD3010
@allis man Ik heb er nog 2, 1 ligt uit elkaar en weet nog niet of ik daar nog een kenteken voor aan moet vragen, omdat ik niet weet wat ik er mee ga doen.
+2
allis man
@JD3010 Welke model trekkers zijn het ? Ik heb overal een kenteken bij ook op de rupstrekker . Nu kan het nog gemakkelijk dat zal in januari wel anders zijn.
+1
JD3010
@allis man Ik heb een CA en een D270, de laatste ligt uit elkaar. Beide hebben een Perkins 3cil. diesel
+2
allis man
@JD3010 Ok, We hebben ook een D270 en pas geleden een CA er bij gekocht .Alle bij met AC motoren . Dat is bijzonder een CA met een P3 motor er voor.

(klik om te vergroten)

+1
JD3010
@allis man In die CA heeft mijn vader zelf die Perkins pas gemaakt, van die andere weet ik niet.
De D270 is tot half jaren '70 de spuitttekker geweest, daarna een JD zelfrijder. 💪 De Perkins diesel schijnt niet best meer te zijn
+2
BvdD
@JD3010 wat een geweldige trekker. Mijn opa had er volgens mij ook zo een. Dat kenteken voor de 2e zou ik gelijk aanvragen. Nu is het een paar keer klikken en 18 euro. In de toekomst zal je er waarschijnlijk mee naar de rdw moeten.
+2
JD3010
@BvdD ik weet nog niet wat ik met die 2e ga doen. Eigenlijk heb ik nog re veel andere projecten waar ik al weinig tijd voor heb. Maar ik begrijp je punt wel hoor.
+2
allis man
@JD3010 In de toekomst is een trekker met kenteken makkelijker te verkopen dan een zonder papieren. Dat was ook met oude bromfietsen als er geen kenteken plaat bij was waren ze moeilijk te verkopen .
+1
JD3010
@allis man jij interesse? 🤗
+1
allis man
@JD3010 Nee , Er is vast wel interesse voor zijn fijne trekkertjes.
+2
Mdbm
Mooie trekker!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Allis-Chalmers WC ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!