Kleine bandenwissel voor de 6.16. 600/65 R38 en 520/60 R28. Knapt ie wel van op zo!. Foto is geplaatst door Ronijn op 07-12-2021 om 22:02:50, met 12 reacties.

Deutz-Fahr Agroprima 6.16

+2
Ronijn
Kleine bandenwissel voor de 6.16.
600/65 R38 en 520/60 R28.

Knapt ie wel van op zo!
+2
DANOONTJE POWERR
@Ronijn achter ook Xeobib erop zou m pas echt afmaken. 😉
+1
Ronijn
@DANOONTJE POWERR Heb 1 nieuwe 650 60 R38 staan. Kan dr vast wel 1 bij vinden, alleen wordt de trekker steeds duurder op deze manier 🤣
+2
@Ronijn nog ff 1 erbij chatteren en je hebt een moerasmonster met deze banden en laag eigen gewicht👍
+3
DANOONTJE POWERR
@Deutz 8006spezial Ik weet niet of @Ronijn een beetje connecties heeft in de bandenhandel... 😂
+3
Ronijn
@DANOONTJE POWERR Haha. Ik kan als hobbybandenboer mn eigen trekker natuurlijk niet op 'cultuurtjes' laten staan 😂

Reacties

john deere 7810
Staat hem goed. ga je de spatborden nog aanpassen nu? en welke werkzaamheden ben je er mee van plan om te gaan doen?
Ronijn
@john deere 7810 Trekker is handig voor klusjes. Dus een keer voor de kieper en in de zomer voor de hark/schudder. Alles mechanisch, dus iedereen rijdt er zo mee weg
+1
Wimariete
Prachtige trekker en foto. Gelukkig heb je de wielen gespoten. Die gele kleur stond hem niet. Is het moeder blok blijven zitten, of is die vervangen door een smallere.
Ronijn
@Wimariete Haha. Nee, zijn nieuwe velgen geworden. Deze staan mooi uitgelijnd met de achterbanden. Trekker is nu net iets smaller.
Kan net met het moederblok, dus ik laat em voorlopig zitten 😉
+3
Wimariete
@Ronijn oké. Staat hem super. Heel veel succes met je nieuwe aanwinst. De banden die ik bij jou gehaald heb zitten nu op deze Ariete. Passen prima, lopen perfect. Lekker soepel. Net iets groter dan de vorige. Heeft precies het juiste effect op de trekker die ik gehoopt had.
Ronijn
@Wimariete Das goed om te horen. Fijn!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agroprima 6.16 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!