Foto van een Fendt 411. Het aanbod verse gras is nu gebeurd.  Van half maart weiden tot heden stalvoeren kregen  de koeien vers gras!!!

Fendt 411

+2
Baltus_steyr
Foto van een Fendt 411. Het aanbod verse gras is nu gebeurd. Van half maart weiden tot heden stalvoeren kregen de koeien vers gras!!!

Reacties

J asper
Mooie trekker 😜👌 Laat wel heel veel liggen ofniet?
Baltus_steyr
@J asper ja werkt wel fijn/luxe zon fendt! Moah valt nog wel mee. This ook al wel een oudere (hooi)wagen he. dus zoveel kun je er dan ook weer niet van verwachten.
Jeroen745
Dat is een beste periode gras voeren💪
Hoef hier nu absoluut niet te proberen het land op te gaan met een trekker maar bij jou ziet het er nog goed begaanbaar uit!
+1
Baltus_steyr
@Jeroen745 hoge koppen ging prima, wat lagere stukjes is het al direct vettig. kopakkers valt dan ook nog niet zo hard mee. khad eigenlijk een week of 2 eerder het gras op moeten hebben 😁 Heb op dit stuk ook nog wel een hoekje laten staan want daar reed ik op een onverwachts plekje al een spoortje jammer genoeg. Daar ga ik maar ff met de bleuter door!
+1
barteltie
Toch de Steyr maar bij de dealer achter gelaten?
+1
Baltus_steyr
@barteltie hehe nee, onze is nog niet klaar. verwacht morgen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 411 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!