Talud maken met Kubota KX 057-4. Met ketting bak. Bak is wel een beetje lastiger met talud aansmeren.  Maar wel heerlijk in de natte klei.

Kubota KX 057-4

+1
mdoornekamp
Talud maken met Kubota KX 057-4. Met ketting bak. Bak is wel een beetje lastiger met talud aansmeren. Maar wel heerlijk in de natte klei.

Reacties

catfan55
Mooi werk!
deufi
Mooie klus om te doen. Zou nog mooier zijn als je dat in het najaar had kunnen doen, dan had je het met een gewone bak kunnen doen.
mdoornekamp
@deufi ja klopt. Maar werk loopt lang door dit jaar.
deufi
@mdoornekamp Dat is op zichzelf een goed teken! Maak je als je klaar bent ook de rupsen goed schoon en de kappen eraf om de hydromotoren goed schoon te kunnen maken. Bij onze eerste mini is daar wel een een leiding doorgerot, omdat de vorige eigenaar dat niet bijgehouden had. Sindsdien houden we dat goed bij.
+1
mdoornekamp
@deufi rupsen steek ik wel vaak schoon. Maar het is ook overal nat. Dus vaak schoon maken.

De kappen heb ik er nog niet af gehad. Maar dat zal ik binnenkort eens een keer doen. Bedankt voor de tip

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota KX 057-4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!