Foto van een New Holland T 6070 met een Rabe 4-schaar ploeg.Vanochtend het laatste stukje bieten gerooid van 3,5 ha en smiddags gelijk omgeploegd. Het rooien werd gedaan door een Agrifac big six. Onda

New Holland T 6070

+2
stannetje96
Foto van een New Holland T 6070 met een Rabe 4-schaar ploeg.

Vanochtend het laatste stukje bieten gerooid van 3,5 ha en smiddags gelijk omgeploegd.

Het rooien werd gedaan door een Agrifac big six. Ondanks de nattigheid ging het rooien wel mooi. Alleen de kopakker waar het lossen gebeurde is wel een beetje stuk gereden mede omdat we daar een 90 graden bocht moesten maken om op het betonpad te komen. Gelukkig kwam de trekker met ploeg er nog wel aardig door heen waardoor nu wel alles netjes om ligt.

Dit was het laatste perceel die voor de winter om moest dus nu kan de ploeg weer worden schoongemaakt. In maart zal de laatste 15 hectare geploegd worden.

Reacties

JD3010
Niet echt moeilijke grond ?
+1
stannetje96
@JD3010 dit is een mooi licht zavel grondje. Die laat zich altijd makkelijk bewerken
JD3010
@stannetje96 dat leek me al zo
MaxxuM4ever
Is dit dat perceel waar een aantal jaar geleden dat zand onder vandaan is gehaald? Heb je daar al weer goed bodem in terug?
stannetje96
@MaxxuM4ever dit is er vlak naast maar daar zit wel bodem in. Dat valt niks tegen.

Langs het pad, waar een deel van het zand op depot gelegen heeft, is wel een strook van 80 breed en 30 meter het land in waar weinig bodem in zit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6070 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!