Foto van een Onbekend Onbekend. Ursus?Dit is een nieuwe Basak 5120 en Basak is een bekend merk in Turkije. Maar kijk goed wat er ook op de motorkap staat: Ursus. Betekend dit dat Ursus een doorstart h

Nieuwe Ursus?

16045HSX
Foto van een Onbekend Onbekend. Ursus?
Dit is een nieuwe Basak 5120 en Basak is een bekend merk in Turkije. Maar kijk goed wat er ook op de motorkap staat: Ursus. Betekend dit dat Ursus een doorstart heeft gemaakt? Wie weet hier meer van? Deze foto is nog maar 2 maanden oud.

Reacties

SJB533
Ursus was toch Turks, of was het weer in Poolse handen?
16045HSX
@SJB533 Ursus was van 2007 tot 2012 in handen van Uzel, turkije. Dit bedrijf ging in 2012 failliet. Daarna was het weer pools (Pol-Mot)
worteljcb
Dit lijkt trouwens nog wel een vrij moderne trekker, ziet er niet gek uit. AdBlue alles erop en mooie zware assen lijkt het wel
Towaberg
Mooi is hij zeker, hopelijk ook goed!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!