Foto van een Hanomag Robust 900 met een  Holaras uitkuil voerwagen . Deze Hanomag heb ik na de Ariete opgeknapt.  Loei sterke trekker.  Niet te stoppen. Maar wel onhandig en lomp in gebruik.  Draaicir

Hanomag Robust 900

+8
Wimariete
Foto van een Hanomag Robust 900 met een Holaras uitkuil voerwagen . Deze Hanomag heb ik na de Ariete opgeknapt. Loei sterke trekker. Niet te stoppen. Maar wel onhandig en lomp in gebruik. Draaicirkel van hier tot Tokio. Verder een hoog staaltje technisch vernuft waar menig ander merk nog een puntje aan kon zuigen.
+5
akkermopet
@Wimariete Geen puntje maar hele grote punt Wim...🤣🤣🤠
+4
a3vandiejen
@Wimariete Ook een hele mooie trekker.
+2
806
@Wimariete wat ik me weet te herinneren van Hanomag dat er een ander type uitlaat opstond niet een standaard geval
+1
Wimariete
@806 Klopt. Deze Hanomag had in zijn vorige leven 30 jaar als bosbouw trekker dienst gedaan. Er zaten ook nog bosbouw banden op, en de uitlaat was ook aangepast. Wat daar de reden voor was weet ik niet. Motorische was hij pas gereviseerd, de rest heb ik gedaan.
radium45
@Wimariete Bekende PZ op de achtergrond. Die heb ik ook ergens tussen de foto,s staan.
Wimariete
@radium45 PZ Falazet 275. Fijne maaier met kneuzer. De tank ernaast is een kaweco van 7000 liter. Die heb ik vorige week net verkocht.
radium45
@Wimariete Ik heb er nooit echt schik mee gehad. maaide slecht onder moeilijke omstandigheden. Toen we deze ingeruild hadden op een trommel combi voor achter ging het stukken beter.

Reacties

+4
wim-same
Jij bent ook van alle merken thuis hé @Wimariete
+7
Wimariete
@wim-same Ja Wim. Dit was even een leuk tussen doortje. Achteraf wel spijt van dat ik hem weer verkocht heb. Net zo als ik een Same Vigneron 60 smalspoor en een Eicher 666 smalspoor verkocht heb. Dit had Achteraf niet mogen gebeuren, maar als je vanuit een diep dal een nieuw bedrijf aan het opbouwen bent, kun je niet alles veroorloven.
+3
Mooie foto!
Mijn tip; volgende keer even bijsnijden na het nemen van de foto. 😉
+3
Wimariete
@maarten-suykerbuyk Doe ik. Ik heb van Adrie geleerd hoe dat kan😉😁
+1
wim-same
@maarten-suykerbuyk Maar nu kan je wel Wim zijn voeten zien. ha ha
wim-same
@maarten-suykerbuyk Maar nu kan je wel Wim zijn voeten zien. ha ha
+3
Towaberg
Niet iedereen kan zeggen dat hij ooit een Hanomag 6cilinder heeft gehad, en al zeker hen robust 900A
+4
guus hiddink
Eelderink in zelhem had vroeger ook een hele dikke hanomag 6cil altijd vol ontzag naar gekeken en geluisterd als klein blaag.
+1
Wimariete
+3
robbin lamers
Idd super mooie trekkers wij hebben hem gelukkig nog allleen zonder 4wd of Allrad. maar blijft wel een beetje ons kindje is ook al sinds de jaren 70 op het erf.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag Robust 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!