Foto van een Fendt Onderdelen. Op de foto is 2 componenten verf te zien van Fendt. Zijn er ook mensen hier met ervaring met deze verf?

Fendt Onderdelen

41 foto's van @Allrad

+1
Allrad
Foto van een Fendt Onderdelen. Op de foto is 2 componenten verf te zien van Fendt. Zijn er ook mensen hier met ervaring met deze verf?

Reacties

Volgens mij kan echte 2k verf toch nooit in zo'n spuitbusje. Maar er zijn vast mensen met meer kennis van verf hier op tf.
Allrad
@Masseyfergusondriver Dit is geen spuitbus. Het zijn 2 blikken die bij elkaar worden gehouden door een plastic ring.
@Allrad ow okee, leek net een spuitbus. Wat kost zoiets? Vind die kramp verf ook altijd maar beetje zozo
Allrad
@Masseyfergusondriver Dit kost bij Fendt 54 euro.
josje
Origineel ken ik het niet.
Granit heeft ook 2k met zulke bussen dat werkt perfect.
arjanvw
@josje hoe gaat dat in zijn werk met 2 componenten? Spuit je eerst het ene en dan het andere of meng je de 2 door elkaar?
+1
josje
Deze twee potten moet je mengen en dan is de verf gelijk verdund en verhard ik weet niet exact wat erin zit, maar dan is die gelijk goed te spuiten.
farmer1Z
Ik heb het 3jaar geleden gebruikt voor mijn velgen te spuiten van mijn farmer 1z werkt perfect

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!