Bemester combinatie 1993-1998. Gezien het feit dat de beschermbeugels nog netjes, en aanwezig zijn op de Buts Meulepas sleepvoetbemester zal het rond het eerste jaar zijn. In 1998 kwam de 7810 erbij,

Ford 6610

+7
NH-Ford
Bemester combinatie 1993-1998. Gezien het feit dat de beschermbeugels nog netjes, en aanwezig zijn op de Buts Meulepas sleepvoetbemester zal het rond het eerste jaar zijn. In 1998 kwam de 7810 erbij, deze werd de vaste trekker voor de 5 kuubs Duport tank, die extra pk's waren zeker welkom en te gebruiken in het veenland.
Foto zal uit April zijn, op voorgrond een auto van één van me broers, geprepareerd voor de autovoetbal in het dorp, meen op Koninginnedag.

Reacties

+2
a3vandiejen
Mooi hoor.
+3
Massey 2705
Mooie combinatie voor die tijd !👍
ralphhonda
Prachtige set!
wilbertkw
Mooie foto en duidelijke uitleg👌👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!