Foto van een Fella wierser/hark, bezig met gras harken.. Foto is geplaatst door ruud op 16-07-2008 om 17:54:23, met 10 reacties.

Fella wierser/hark

ruud
Foto van een Fella wierser/hark, bezig met gras harken.

Reacties

me
Spulletje .. Mooie trekker ook zo om van alles mee te kunnen ... best voor de hark en dubbel maaicombie kan ook nog .. !
boer
Ik vind dit maar lompe onkoerante harke veel ste lang
me
Gestuurt en wel lijkt me dit zeer ideaal dubbele zijafleg op frame .. al werkt middenafleg net wat makkelijk je hebt wat minder mogelijkheden .. hier kan je zeggen gooi er 4 op 1 .. of 2 rotors op 1 wiers.
boer
Ja gestuurt maakt nie uit wij hebben ook hark ook gestuurt die zwiert ook zo om en dit is veel langer kost in je schuur wel eens zoveel plaats om hem te stallen en zijafleg dan moet er niet te veel staan anders kan je het al niet kwijt
+1
me
Hoezo ? .. als teveel staat knal je 1 rotor omhoog .. doe je buitenste rand een keer heen en terug .. klap je hem uit .. en werk je de wiers tegen het al schoongeharkte aan en werk je zo van buiten naar binnen.
boer
Ik weet niet maar die harken gaan te gelijk heel gekloot om er 1 te gaan vast zetten
ruud
Ze gaan tegelijk ja maar het werkt gwoon goed zo. we hebben eigenlijjk allemaal mooie stukken, maar een paar kleine rot stukken maar het bevalt super!
ruud
En wij maaien het gras meestal optijd, niet zo heel lang
gerjopennings
Mooi harkje, hoe lang is die dan???

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fella wierser/hark ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!