Foto van 2 Energic's, die ik vandaag ben gaan ophalen in Roosdaal - België nabij Brussel. Dit samen met @towaberg, die vandaag zijn eerste energic ervaring heeft beleefd. Een gezellige voormiddag geh

Energic Meerdere

+9
erik9831
Foto van 2 Energic's, die ik vandaag ben gaan ophalen in Roosdaal - België nabij Brussel. Dit samen met @towaberg, die vandaag zijn eerste energic ervaring heeft beleefd. Een gezellige voormiddag gehad. 😉

Reacties

+4
stijn-de-bock
Prachtig toch,ik vind het straf dat je dit vindt in België.
+3
Svendt28
@stijn-de-bock De staat van die frees is echt wel verbluffend, lijkt wel of ze altijd heeft binnen gestaan en bijna niet gebruikt is. Die kan rechtstreeks het museum in👍.
+3
Towaberg
@Svendt28 echt als nieuw! Den boegiekop is lijkt ook nog fonkelnieuw en dat is al een oud spulletje volgens mij! Ik heb nog maar zelden zo mooi geconserveerde machines van die leeftijd gezien 🤩
+3
erik9831
@stijn-de-bock daar verschiet ik ook van. Bij wijze van spreken, vlak bij de deur nog ook. Samen met deze 2, nog maar 1 andere gekocht in België die echt verkocht zijn in België als nieuw. Totaal gekocht in België is 5, waarvan 2 uit Frankrijk kwamen.
+3
toonvanbergen
Weer 2 zeer knappe Energic’s bij je al uitgebreide collectie! 👍
+2
kramer
Mooie aanvulling.
+2
SJB533
Het zal weer eens niet hè... 🙈
+2
erik9831
@SJB533 ik wist eerlijk waar niet dat het er 2 waren. Ik heb gereageerd op de advertentie en dacht dat het om 1 motor ging met 2 verschillende onderstellen. Na de advertentie eigenlijk eens deftig te lezen (soms wil een mens al eens te snel zijn 😂) gemerkt dat er sprake was van 2 modellen. Ik heb het met hem ook alleen maar gehad over de frees en niet over de machine met rollen. Maar gisteren, om deftig af te spreken voor vandaag, is het pas echt duidelijk geworden dat ze samen werden verkocht.
+2
a3vandiejen
Heel mooi weer, en gezellig samen.
+8
erik9831
@a3vandiejen zo moet dat hé... We moeten in België toch een concurrent hebben voor de same club 😂
+4
a3vandiejen
@erik9831 😃😅👍Zeker waar Erik, begin is er..
+3
DANOONTJE POWERR
Quote Reactie van @erik9831:
concurrent hebben voor de same club

Ga je volgend jaar hakselen bij @Fendt926Driver dan? 😅
+3
erik9831
@DANOONTJE POWERR daarvoor heb ik met alles samen, nog altijd te weinig pk 😂
+4
florisrobben
Schitterend Erik 2 pracht exemplaren
+3
akkermopet
Mooi speelgoed!! 👍🤠
+3
Minitauro
Grappige wals machine! 👍
+5
Fendt926Driver
@Minitauro ik had een zitting op de middelste achter verwacht.
Maar wel prachtig zo.
+4
akkermopet
@Minitauro Mooi om de mols hopen in het gazon plat te walsen!! 🤠
+5
erik9831
@Minitauro ik heb hier een aantal folders van, maar nergens is er eentje met zulke walsen als optie aangegeven. Dus ik vermoed dat het zelf gemaakt is.

Dat puntje van huub ... Eigenlijk nog zo geen slecht gedacht. 😄
+2
Towaberg
@erik9831 als het zelfbouw is, is het gemaakt door iemand met vakkennis 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Energic ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!