New Holland T 7.260 met Holmer RRL reinigerLoonbedrijf Caenen - Veldwezelt (B). Foto is geplaatst door mike_v op 18-12-2021 om 20:01:42, met 8 reacties.

New Holland T 7.260

mike_v
New Holland T 7.260 met Holmer RRL reiniger
Loonbedrijf Caenen - Veldwezelt (B)

Reacties

+1
MaxxuM4ever
Haal je er met zo’n reiniger nog veel tarra uit? Hier in de buurt op de klei zie je het niet. De CSM had er vroeger eentje dacht ik maar wij leveren aan de Suiker Unie dus hij is nooit bij ons geweest.
+2
mike_v
Je staat ervan versteld hoeveel tarra eruit kan gehaald worden @MaxxuM4ever. Zal morgen zien voor een foto te posten wat onder de reiniger lag.

Zelf hebben we een reiniger voor in de schorseneren (en wortelen). Op 4 bunkers (Dewulf r3000/3060) toch ruim 2/2,5ton zand uit kunnen zeven.
WaterDeutzer
@mike_v Veldwezelt is toch löss grond? Heb begin '90 een jaartje bij Frissen uit Houthem gewerkt. Wel eens aan een bietenrooier in 't veld gewerkt: wat een plakzooi!🤔 Krijg je dat er echt uitgezeefd?
JD3010
Quote Reactie van @MaxxuM4ever:
De CSM had er vroeger eentje

De Betarein, hier ook een paar jaar geweest maar dat viel erg tegen wat die eruit haalde.
+1
mike_v
Enkele jaren geleden uitgezeefd in de schorseneren @JD3010. Was van 1 container te vullen.

(klik om te vergroten)

PieterA
@MaxxuM4ever Bij ons laden ze de cichorei met een muis. Dit jaar hebben ze fijnere matten gemonteerd. Dat is op.onze grond wel een groot voordeel.
+1
T.Tanis
Mooie foto😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.260 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!