Foto van een Belarus BX 100. Foto is geplaatst door jans-eising op 19-12-2021 om 12:52:03, met 16 reacties.

Belarus BX 100

+2
jans-eising
Foto van een Belarus BX 100

Reacties

+5
mklok
Altijd wel een zwak gehad voor dit merk.
+2
toonvanbergen
Knappe Belarus!
+1
Sjorszetor
Mooie trekker
+1
Zie je niet veel in NL.
husky
Leuk spul als je gek op sleutelen bent🙈
+1
SAME rijder
Mooie trekker en oersterk
+2
cyrus-van-gelder
Er word wel eens op neer gekeken op.merken zoals Ursus en Belarus. Ik heb zelf wel met beide merken gewerkt. Zo slecht zijn ze helemaal niet hoor.
Slechte trekkers zijn in mijn ervaring trekkers die geen onderhoud krijgen. Dan is elke trekker een klote ding.
+1
mklok
@cyrus-van-gelder Heb met een BX 90 gereden met de draaiknop op de hendel. Even wennen maar als je eraan gewend was super. Verder weinig problemen .
+1
cyrus-van-gelder
@mklok het viel me echt wel op dat zo,n Belarus het niet zomaar op geeft. Taaie beestjes hoor
  • 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
+1
husky
@cyrus-van-gelder tja elke trekker heeft wel eens wat... maar we hebben hier een bx 80, een 920, en later een 920 met carraro vooras gehad, daarna overgestapt naar mf omdat ik wel een beetje klaar was met sleutelen...
+1
cyrus-van-gelder
@husky een vriend van me is ook een grote fan van MF. Hij heeft de Mf van z n Opa ook meegenomen naar z,n eigen bedrijf. Nou dan heb je toch wel liefde voor het merk, toch?
  • 👍👍👍👍👍
+1
husky
@cyrus-van-gelder zelf ben ik niet zo merk gebonden, maar heb een hekel aan trekkers met veel knopjes en weinig hendels...
cyrus-van-gelder
@husky anders ik wel. Er moet niet van die computer rotzooi in zitten, dat haat ik!!!! Ik heb daarom ook een inter 644 uit 1975. Heb je zooi niet. Gaat alleen maar stuk, en is weer heel duur te repareren.
husky
@cyrus-van-gelder ja klopt, ik rijdt zo af en toe wel eens met een nieuwe mf, ik krijg wat van die dingen... knopjes en hopeloze dyna bak erin...
+1
cyrus-van-gelder
@husky ligt het dus niet aan mij. Ben de enige niet dus. Van moderne auto, s word ik ook niet goed. Vervang maar eens een simpel lampje, gloeiende gloeiende zeg. Zegt me vrouw dat ik me weer kalm moet houden. Of dan werkt die..... centrale deur vergrendeling weer niet . Vind ik ook heel leuk( Maar niet heus)
  • 😡😡😡😡😡😡😡

  • TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

    Heb jij ervaring met de Belarus BX 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!