Pendelen met een lading cichorei tussen rooier en reiniger ...Agrifac Hexa en Gebo RL 300 WR reinigerLoonbedrijf Hertigers - Koninksem (B)

Agrifac Big Six

+1
mike_v
Pendelen met een lading cichorei tussen rooier en reiniger ...

Agrifac Hexa en Gebo RL 300 WR reiniger
Loonbedrijf Hertigers - Koninksem (B)

Reacties

+1
mike_v
@MaxxuM4ever @WaterDeutzer @JD3010

Een andere reiniger maar hetzelfde principe volgens mij (2x een set axiaalrollen). Beetje moeilijk te zien op de foto maar er wordt evenzeer een hele boel tarra uit gehaald.
JD3010
@mike_v Maar hoe komt het dan dat er nog zoveel er uitgezeefd wordt? Of mag de cichorei niet agressief gereinigd worden?
mike_v
Ik ken niet zoveel van de cichorei oogst @JD3010, maar lijkt me wel dat die wat kwetsbaarder zijn dan bieten. Verder kan je als je een extra reiniger inzet, de rijsnelheid omhoog halen van de rooier.
catfan55
Volgens mij is dat een oude Agrifac Hexa, niet een big 6. De kont van de big 6 is anders

Zo krijg je de cichorei wel mooi schoon!
mike_v
Kan ook @catfan55, weet het niet zeker.
catfan55
@mike_v kijk maar eens op Google, dan zie je het verschil wel 😄
mike_v
Heb volgens mij deze zien staan op een duitse verkoop site @catfan55, daar staat inderdaad Hexa bij.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agrifac Big Six ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!