Foto van een Taarup 3 wieler  opraapwagen.   Gezien de taarup foto's hier ook een ( niet toffe ) foto!! De wagen is in het begin van zijn carrière zeker wel goed gebruikt geweest en nog steeds met zo

Taarup Opraapwagen

637 foto's van @Baltus_steyr

+3
Baltus_steyr
Foto van een Taarup 3 wieler opraapwagen. Gezien de taarup foto's hier ook een ( niet toffe ) foto!! De wagen is in het begin van zijn carrière zeker wel goed gebruikt geweest en nog steeds met zo'n 100 pk ervoor. Jaar of 5 geleden is er ook al een keer een as geknapt. Inmiddels zijn er 4 nieuwe assen in gekomen !!
WaterDeutzer
@Baltus_steyr Mollenvanger🤣
+1
Baltus_steyr
@WaterDeutzer mol helaas niet gevonden 😁

Reacties

+7
johndeere6230
Dan heb je niet genoeg aan die 100 pk, als die met 3 wielen verder gaat
+3
Baltus_steyr
@johndeere6230 daar kwam me pa toen ook achter 😅
+12
wim-same
Geen Taarup, maar een Taardown. Trekt wel een stuk zwaarder zo hoor.
+1
Dennis_dB
Blokje er tussen en gaan.
+1
langeslagdiesel
@Dennis_dB eh,,,,,,, waar wil je het blokje plaatsen? Taarup heeft geen pendel begrenzing aanslag.
Baltus_steyr
@langeslagdiesel met paar kettingen de pendel omhoog gehaald en rustig naar huis gereden waarna ik de vracht kon lossen. Zat gelukkig nog niet eens half vol!!
Dennis_dB
@langeslagdiesel Dan zal het tegen de bodem moeten 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Taarup Opraapwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!