Foto van een Fendt 716  met 2componenten gespoten.. Foto is geplaatst door josje op 22-12-2021 om 09:48:51, met 8 reacties.

Fendt 716

josje
Foto van een Fendt 716 met 2componenten gespoten.

Reacties

Ruben-Wind
Strak werk! Veel nieuwe stukken in moeten lassen? Onze is van 2005 en heeft wel al de nodige roest gaten onder de spatborden helaas.
josje
@Ruben-Wind nee helemaal niks in gelast. Nu was het precies optijd dat ik ook niks aan die kit naden hoefde te doen. Dus gelijk maar in de verf gegooit.
J asper
@josje Waar zitten die kitnaden? Bij ons is die onder spatbord weinig verf af. Alleen begint toch al een heel klein beetje bij cabine rubber bij B spijl 😵💫
josje
@J asper elke plaat of hoek in het spatbord zijn glad afgekit, moet je maar is goed kijken.
MaxxuM4ever
Spuit je hier ook nog extra bescherming op zoals tectiel of teerachtige zwart spul om de lak en staal nog beter te beschermen?
josje
@MaxxuM4ever nee ik hoop met die 2 componenten goede bescherming te bieden, en blijft die ook mooi origineel.
jonathan12
Mooi werk 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 716 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!