Tijdens de maisoogst van 2021 trokken we met onze oude doos eens naar het Limburgse Diepenbeek. Vorig jaar gingen we er ook langs wanneer men ginds de mais hakselt. Vorig jaar was het met een Hesston

Fiat 180-90

+7
MMaarten
Tijdens de maisoogst van 2021 trokken we met onze oude doos eens naar het Limburgse Diepenbeek. Vorig jaar gingen we er ook langs wanneer men ginds de mais hakselt. Vorig jaar was het met een Hesston te doen in de mais, dit jaar was het een Claas SF 80 uit de collectie van liefhebber Geert Bielen die de mais hakselde.
Geert schakelde zoals steeds enkele vrienden in die het transport van de mais verzorgden. Deze beer van een trekker werd voor de gelegenheid eens voorop de kipper van de landbouwer gezet en mocht daar zijn kracht meten, in de plaats van op de tractorpulling wedstrijden.
De rookpluim die verraden dat bij deze Fiat 180-90 al eens een vijsje werd opengedraaid.
Voordat de trekker naar het, voor ons, verre Limburg kwam, maakte hij het mooie weer bij landbouwwerken Cannie uit Oostrozebeke in West-Vlaanderen.

deoudedoos.be/
+1
a3vandiejen
@MMaarten Prachtige foto's weer.👌

Reacties

+1
Massey 2705
Schitterend zo,n foto ! Ook de ,,zelf ?,, bouw kieper mag er wezen !👍
+2
MMaarten
@Massey 2705 Vermoedelijk ooit een oplegger geweest van een vrachtwagen of een vaste vrachtwagen. Werd vroeger wel meer gedaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 180-90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!