De maismicrobe het is iets dat je ineens te pakken heeft en je nooit meer los laat. Wij hebben er alvast last van. Niet dat we zelf hakselen helaas, maar we zoeken graag naar de oudere hakselaars en o

Claas sf 80

1.030 foto's van @MMaarten

+5
MMaarten
De maismicrobe het is iets dat je ineens te pakken heeft en je nooit meer los laat. Wij hebben er alvast last van. Niet dat we zelf hakselen helaas, maar we zoeken graag naar de oudere hakselaars en organiseren ook een oogstdag met oude hakselaars.
Wie nog besmet is met de hakselmicrobe en elk jaar last heeft van de maiskoorts, dat is Geert Bielen uit DIepenbeek.
Met maar liefst drie hakselmachines in zijn stal is het een uit de hand gelopen hobby. Een Hesston 7650 werd vorig jaar ook door ons gefotografeerd en dit jaar in het gras was het zijn Fox Brady 6650 die voor onze lens mocht passeren. Dit najaar nam Geert zijn Claas SF 80 uit de stal en trok er het maisveld mee in met heel wat knappe klassieke tractoren naast zich.

deoudedoos.be/
+2
Corne S
@MMaarten

Kun je daar niet immuun voor raken / vaccineren?😉
Mooie foto!
dx11
@Corne S helaas, dat gaat niet. Zelfs een QRcode helpt niet. Toch zijn er nog steeds wappies die de loonwerker bellen
@dx11 als je het gehad hebt, ben je er toch voor 11 maanden tegen beschermt?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas sf 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!