Wat duikt daar op boven de daken? De Fiat 180-90 met tandem kipper vertrekt van de mais kuil en de Fiat 1280H neemt nog snel een kijkje naar zijn grotere broer terwijl die vertrekt. Op dit landbouwbed

Fiat 180-90

+5
MMaarten
Wat duikt daar op boven de daken?
De Fiat 180-90 met tandem kipper vertrekt van de mais kuil en de Fiat 1280H neemt nog snel een kijkje naar zijn grotere broer terwijl die vertrekt.
Op dit landbouwbedrijf in Diepenbeek is de maisoogst steeds een feest. Niet alleen de landbouwer zijn eigen materiaal komt buiten, maar ook tractoren van liefhebbers uit de buurt kunnen zich hier naar harte lust uitleven tijdens de maisoogst.
Kortom een feestdag voor iederen!

deoudedoos.be/
WaterDeutzer
Quote Reactie van @MMaarten:
Wat duikt daar op boven de daken?

Kon ook nog die Italiaan zijn die eerder dit jaar op TF stond met z'n "band-boven-band" aandrijving. Kan foto ff niet meer terugvinden. Maar zo'n dorps-maisfeest bij jullie is natuurlijk mooi zo.
+1
fordt5110
@WaterDeutzer
deze bedoel je denk ik
+1
WaterDeutzer

Reacties

DANOONTJE POWERR
Dat is nog een hele mooie, alleen aan de deur te zien een 1880.
+2
Towaberg
Mooie reportage Maarten 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 180-90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!