Foto van een Steyr 9320 met Vicon triple maaier. Uit de oude doos. In het voorjaar van 1998 was er een regiodag van de LCN bij Loonbedrijf Vogelzang in Boerakker. In die tijd deden ze nog volop agrari

Steyr 9320

+2
Fast Eddy
Foto van een Steyr 9320 met Vicon triple maaier. Uit de oude doos. In het voorjaar van 1998 was er een regiodag van de LCN bij Loonbedrijf Vogelzang in Boerakker. In die tijd deden ze nog volop agrarisch loonwerk. Tegenwoordig doen ze nog een beetje loonwerk en veel aannemerij en grondverzet.

Reacties

+2
arjanvw
Mooie combinatie! Rond die tijd maaide de plaatselijke loonwerker hier met een vlindermaaier voorop de hakselaar. De gedachte was s ochtends maaien en s middags kuilen. De ombouw van hakselen naar maaien zou maar 15-25 duren. Maar dat bleek minimaal een uur te zijn. Uiteindelijk zijn de maaiers weer weggegaan.
johndeere 2650
Lijkt net of de wikkelaar ook aan een hakselaar zit
+1
PieterA
@johndeere 2650 zie andere foto. Het is een dubbele wikkelaar aan een werktuigendrager
+1
johndeere 2650
@PieterA totaal overheen gekeken 😅 wel iets aparts

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!