Zoals jullie zien is het dus gelukt met het kenteken registratie.  Nummer plaat zit er al op. Was ik wel verbaasd over, ëerst een heel gedoe. Dus ik even pesten door op het laatst dit chassis nr te g

Onbekend Onbekend

+5
cyrus-van-gelder
Zoals jullie zien is het dus gelukt met het kenteken registratie. Nummer plaat zit er al op. Was ik wel verbaasd over, ëerst een heel gedoe. Dus ik even pesten door op het laatst dit chassis nr te geven . En ja hoor dat was wel goed.

Reacties

+5
cyrus-van-gelder
Als chassis nr van deze schammel kar : w 3500
3 12 1971
Dij(k)con(structie)
Werd toen ineens wel goed gevonden
  • 🤔🤔🤔🤣🤣🤣🤣🤣
+2
A.H.S.
Maar Dijcon staat natuurlijk alom bekend om z'n kwaliteit 😉 😄
+3
cyrus-van-gelder
@A.H.S. ja dat zal het vast zijn. Het gaat om een zelf bouw schammel kar. Dus moest ik wat bedenken he. Het werd dus Dijcon. Vooral met dat nummer 3 1971 lig ik helemaal in een deuk. Ik ben 3 december net 50 geworden. Dus heb ik in november dit nummer maar op gegeven.
Toen was het zomaar voor elkaar
  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
+1
Massey 2705
Er staat ,, NL,, op die kenteken plaat ? Moet dat bij jullie ook ?
+4
Massey 2705
@Massey 2705 ik dacht namelijk dat je in Friesland woonde ....!😅😅😅😅
+2
cyrus-van-gelder
@Massey 2705 tjongejonge zeg!!! Ik dacht ik altijd liep te klooien
  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍👍👍
    [
    • i like this kind of humor mate. Keep it up.
      • 👍👍👍👍

+2
cyrus-van-gelder
@Massey 2705 jazeker Jaco. Als een voertuig een eigen kenteken krijgt , zoals nu deze kar dan krijg je ook NL op de plaat.
Het is wat anders als je een witte volgplaat er op zet. Dan heeft de kar het zelfde nummer als de trekker (auto kan ook) de kar hoeft dan niet geregistreerd te worden.
Op zo,n witte volgplaat staat dan geen NL
+1
Husqvarna
@cyrus-van-gelder
Als ie van '73 is, dan had toch een blauwe plaat zonder NL logo, heeft mijn auto uit '77 ook niet, dan toch ook gemogen ??
cyrus-van-gelder
@Husqvarna vind ik een goede vraag. Zelf heb ik veel Opel kadett B en C gesleuteld. Ook veel manta ascona ,record enzo.
Die hadden inderdaad geen NL op de nummerplaat vermeld.
Vraagje; wat voor auto uit 1977 heb jij dan ? Vind ik altijd wel leuk zulke auto,s uit die tijd
+1
Husqvarna
@cyrus-van-gelder
W123 300d, zeg maar de dikste diesel van die tijd 😬
cyrus-van-gelder
@Husqvarna echt wel ja . Zeker voor die tijd!!
  • 👍👍👍👍
cyrus-van-gelder
@Husqvarna ik denk dat het ook nog wel had gemogen ja. Ik zie bij ons in de buurt ook wel trekkers met een blauwe kenteken plaat. Daar staat ook geen NL op vermeld. Dus misschien had het met de kar ook wel gemogen . Die kar is in 1975 gebouwd weet ik toevallig.
+1
A.H.S.
@cyrus-van-gelder Als je hier weer een wagen achter hangt,welke letter/cijfer combinatie moet er dan op de witte volgplaat 😕 van trekkend voertuig of van de voorhangende aanhanger 🤔
Ik had al gezien dat je het bouwjaar van de eigenaar in het nummer verwerkt had 😄
cyrus-van-gelder
@A.H.S. ik zou het niet weten eerlijk gezegd. Er kan inderdaad nog een 2e kar acher, heb de bedrading ook al aangepast. Dan werkt de verlichting van de 2e kar ook . Hoe het dan met de nr plaat moet weet ik niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!