Foto van een Deutz-Fahr Agrostar 6.31Toen het nog zomer was.Afgelopen jaar mooi wat baaltjes mogen persen met mijn nieuwe balenpers

Deutz-Fahr Agrostar 6.31

141 foto's van @hendry-06

+3
hendry-06
Foto van een Deutz-Fahr Agrostar 6.31

Toen het nog zomer was.
Afgelopen jaar mooi wat baaltjes mogen persen met mijn nieuwe balenpers
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @hendry-06:
Deutz-Fahr Agrostar 6.31

Mooi gemaakt zo met die cabinepijp! Agrostar, de enige serie na de DX-en die ik mooi vind. Misschien nog eens een 8.81 in Oost-Europa scoren met MWM.
+2
dx11
Quote Reactie van @WaterDeutzer:
8.81

Dat is juist de enige dx die ik niet mooi vind 🙈
WaterDeutzer
Quote Reactie van @dx11:
Dat is juist de enige dx die ik niet mooi vind

Maar goed ook, als iedereen 'm mooi vind moet ik er te duur aan.😊 Maar ik heb 't eerder gehoord.
De allereerste serie was technisch een fiasco. Heeft SDF goed aangepakt en opgelost, maar de slechte naam bleven ze behouden. Daarom kun je al een 180pk hobbytrekker vinden. Zo'n MWM zit ook wel een mooi sonoor geluid in.
+1
dx11
@WaterDeutzer bedoel je trouwens de 6.81 of de 8.31 🙈 ik las 8.31 maar dat staat er niet. Uit je verhaal maak ik op de 6.81, dat zijn om te zien super mooie trekkers idd
WaterDeutzer
Quote Reactie van @dx11:
6.81 of de 8.31

Foutje, bedankt!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrostar 6.31 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!