Doorgaans blijven we voor het fotograferen van oldtimer machines toch meer in onze streken. Oost en West-Vlaanderen. Maar aangezien we al enkele jaren fotograferen en de combinaties niet vermeerderen

Claas sf 80

+3
MMaarten
Doorgaans blijven we voor het fotograferen van oldtimer machines toch meer in onze streken. Oost en West-Vlaanderen. Maar aangezien we al enkele jaren fotograferen en de combinaties niet vermeerderen moeten we ondertussen al uitwijken naar andere regio's binnen België.
Via via kwamen we terecht bij Geert Bielen uit het Limburgse Diepenbeek. Sinds vorig jaar gaan we tijdens de maisoogst eens langs.
Geert heeft enkele veldhakselaars in zijn collectie machines, waaronder deze Claas SF 80, die het levenslicht zag in 1977. Naast deze Claas heeft Geert ook nog een Hesston 7650 en een Fox Brady 6650 in zijn collectie!
Niet alleen Geert komt dan buiten, maar ook heel wat andere liefhebbers, zoals deze Michael Roebben met zijn Deutz D6806 en Cavero silagewagen. Michael had ook zijn trouwe bijrijder mee, zijn hond!

deoudedoos.be/

Reacties

+1
caseboy
Mooi met de hond erbij

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas sf 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!