Een knap hakselaartje is dit ! Met zijn 47 jaar op de teller is deze hakselaar nog steeds heel actief te noemen! Elk jaar mag hij nog wat hectares mais afsnorren bij enkele jonge liefhebbers. De jonge

Hesston 7420

+3
MMaarten
Een knap hakselaartje is dit ! Met zijn 47 jaar op de teller is deze hakselaar nog steeds heel actief te noemen!
Elk jaar mag hij nog wat hectares mais afsnorren bij enkele jonge liefhebbers.
De jonge gasten zochten al een geruime tijd een eigen hakselaar om her en der te gaan oogsten, zoals op ons eigenste Retro Oogstdag te Oostwinkel.
Na enige tijd wat rondzoeken, wisten wij zelf deze hakselaar ergens staan in een hoekje gedrumd.
Na enige contacten gelegd te hebben, hebben wij de jonge gasten van Team Buzze in contact gebracht met de eigenaars en zodoende kwam de hakselaar terecht bij de jonge gasten.
Deze Hesston 7420 beschikt over een twee rijige bek en heeft een Fiat motor in zijn buikje zitten.
De machine behoorde vroeger toe tot het machine park van loonwerker Vandenbulcke uit Avelgem en werd gebruikt voor her en der veldtesten uit te voeren.

deoudedoos.be/
+1
@MMaarten Zo'n heston gebruiken wij ook nog elk jaar voor de hobby. Maar dan met een Mengele eraan vast gemaakt. Machtig ding met die V8
joop-same
@Mijn-eerste-deutz Dan zal dat een 4000 met een Cat V8 en geen 7420
@joop-same kijk weer wat geleerd

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston 7420 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!