Heel wat liefhebbers van oldtimers gebruiken hun trekkers enkel en alleen voor wat rondritten of zelfs gewoon voor te laten staan in de schuur. Massey Ferguson liefhebber Andy Van Canneyt doet dat nie

Massey Ferguson 97

+6
MMaarten
Heel wat liefhebbers van oldtimers gebruiken hun trekkers enkel en alleen voor wat rondritten of zelfs gewoon voor te laten staan in de schuur.
Massey Ferguson liefhebber Andy Van Canneyt doet dat niet, hij koopt oldtimers en zet ze meteen in in zijn veldwerkzaamheden.
Deze Massey Ferguson 97 trekker is misschien toch niet de ideaalste trekker om in te zetten in de maisoogst. Toch probeert hij samen met zijn kipper de maisoogst tot een goed einde te brengen.
Alvast een aparte verschijning naast de Hesston 7420!

deoudedoos.be/

Reacties

+1
huub
Bijzondere verhoudingen heeft die trekker.
+3
Wimariete
@huub Dit is eigenlijk een MM. Mineapolis Moulin. Weet niet of het goed geschreven is, maar het is volgens mij Amerikaans.
+1
SJB533
@Wimariete
Minneapolis Moline G 705 inderdaad
+2
Massey 2705
@Wimariete ik heb wel eens gelezen , dat er een grote brand geweest was in de MF fabriek in Toronto Canada. Toen heeft MF tijdelijk een over 1 komst gemaakt met Minneapolis om hun trekkers in MF kleuren te spuiten , zodat de MF dealers toch ,,nieuwe,, trekkers konden verkopen. De over 1 komst heeft maar een jaar geduurt geloof ik.
+1
1046
Trekkers zijn gemaakt om mee te werken
+2
a3vandiejen
Mooi.
+1
JD-4450
Echte prairie power 💪
Zal inderdaad niet ideaal zijn, want af fabriek zit hier geen voetgas op volgensmij.
+1
akkermopet
Lekker achter de achter as zitten!
En dan over de lange motorkap turen.....🤠
roscho
Quote Reactie van @akkermopet:
Lekker achter de achter as zitten

Lekker dicht bij de maispijp zitten. Als je niet snel genoeg weg bent, wordt de mais ook op je zitplaats geladen.
+1
akkermopet
@roscho 🤣🤣

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 97 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!