Foto van een Schaffer 336, bezig met balen halen. nu snap ik ook wat ze met red power bedoelen.... Foto is geplaatst door huub op 16-07-2008 om 23:37:04, met 16 reacties.

Schaffer 336

huub
Foto van een Schaffer 336, bezig met balen halen. nu snap ik ook wat ze met red power bedoelen...

Reacties

Siebenga
Kiek.. als die vol zit kan de schaffer er plat voor
huub
Maar hij krijgt 'm wel van de plaats..
TurnMeLoose
Als die eenmaal rolt rolt die.. en dan proberen stop te komen.. 😃
maik
Zal wel niet zo hard meer goan...
huub
In de wei haalt ie de 15 km/h wel..rustig 't gas los laten..
me
Ding lupt net 15 of het die 2 versnellingen ? .. heb wels keer zo kar erachter gehad om 2 meter te verzetten maar dit had ik mooi niet gedaan 😃 ! .. vindt de hydrostaat niet echt relaxed
huub
2 versnellingen..onbelast haalt ie 20..ditwas ook ff verzetten...meteen ff kijken wat ie kan..
Siebenga
Heb eens een vlakke trailer van vrachtwagen achter gehad 18 hooi balen er op. en hij trok het mooi zat
me
2 versnellingen .. Met een hendeltje of hoe zit dat ? .. keuze hadden we ook op een zwaarder type giant ( waarvoor we wouden gaan ) maar in zijn 1 kan je scheppen en heffen .. ) en in zijn 2 rijden maar dat omschakelen schiet nooit op vodnt ik.
huub
Zit een schakelaar op de joystick..1 gebruik ik zelden..kan hem met linker pedaal ook wel terug regelen.., als je met zo'n wagen rijd, dan gebruik je de 1, anders nooit..
me
Ben blij dat wij hem zo hebben wels dagje op ene 451t geknalt ook super verder .. ben zoiezo bij dat t geen rode 3036 ofzo is .. dan had ik nog leiver 336 ..
huub
Ik vind zo'n 3036 ook niet mooi..vind die van ons veel strakker..
me
Super slap .. dingen slaan af in bult zand .. op van die straatbandjes met ruitprofiel .. en dat gekloot met de snelwissel is ook niets waard .. verder fijne shovels 😄 ! Buren ( particulieren ) hebben wel redelijk sterke en fijne 2026
huub
Klein ding..
me
Klopt maar wel fijn .. v361 is zeg maar zelfde formaat als 336 .. vanmiddag nog foto van geplaatst donders schik dermee 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schaffer 336 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!