Een knappe verschijning deze Massey Ferguson 2725! Normaliter rolden deze destijds van de band in de rode kleur, maar in 1986 waren er ook 25 tractoren die de fabriek verlieten met een grijze zilveren

Massey Ferguson 2725

+11
MMaarten
Een knappe verschijning deze Massey Ferguson 2725!
Normaliter rolden deze destijds van de band in de rode kleur, maar in 1986 waren er ook 25 tractoren die de fabriek verlieten met een grijze zilveren kleur.
Deze tractoren werden geproduceerd ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de MF fabriek in het Franse Beauvais.
Dit exemplaar is tegenwoordig eigendom van een MF liefhebber uit Vlaanderen en mocht dit jaar plaats nemen aan een Dewa silagewagen.

deoudedoos.be/
+2
David Bakker
@MMaarten volgens mij zijn die alleen in Belgie verkocht vanwege het 25 jarig importeurschap van Massey Ferguson in Belgie
MF 2725
@David Bakker Volgens mij zo verkocht door Matermaco.

Reacties

+3
new holland koen
Staat hem zeer goed die kleur👌🏻
+1
stijn-de-bock
In ertvelde?
+3
MMaarten
@stijn-de-bock In Ertvelde loopt er ook één dacht ik. Deze is van een liefhebber uit Kerkhove, tegen Avelgem.
+5
stijn-de-bock
@MMaarten klopt in ertvelde is er ook een, ik daar een jaar gewerkt om een straat te vernieuwen vlakbij die boer,maar oa door corona is het er niet van gekomen daar es langs te gaan.
+3
a3vandiejen
Schitterend.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 2725 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!