De Mentor Steekschop. Dit is later met de overname door Vicon , de Vicon mentor Steekschop geworden Kan iemand hem verplaatsen naar kuilvoersnijder?

Mentor Maaier

+3
wolseley
De Mentor Steekschop. Dit is later met de overname door Vicon , de Vicon mentor Steekschop geworden

Kan iemand hem verplaatsen naar kuilvoersnijder?

Reacties

a3vandiejen
Mooi hoor.
basia
Menig kuilbulten mee weg-gesneden ; zo een 40 jaar terug ; zelf de cilinder rechtop zetten , en neerhalen ( werd wel een handigheidje )
wolseley
@basia ook een mentor snijder ? Heb er ook nog een instructieboekje van
basia
@wolseley
Wel gemaakt bij Mentor ; maar er stond al Vicon op ; met een cilinder + geleidings cilinder en met hand omhoogzetten en neerhalen
+2
wolseley
@basia Hier is de Vicon systeem Mentor

(klik om te vergroten)

basia
@wolseley
Ja ; maar deze had al hydraulische cilnder heffing om de grote snijcilinder rechtop te zetten en te laten zakken ( 2 kleine cilindertjes zorgden daarvoor )
Die van ons had dat nog niet ; ook moest je het snijmes steeds met de hand verzetten ( met een draaikrukje met een ketting aandrijving )
Die van deze folder had dat misschien al met een hydromotortje denk ik
+1
stijn-de-bock
De renault maakt het plaatje af,zijn ook mooie trekkers

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mentor Maaier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!