Foto van een Steyr Meerdere. In navolging van anderen ook nog maar een een foto van een oudere folder gescant en geplaatst. In Nederland woonden we vlakbij een Steyr dealer. In mijn jeugd kwam ik daar

Steyr Meerdere

+3
wotan2
Foto van een Steyr Meerdere. In navolging van anderen ook nog maar een een foto van een oudere folder gescant en geplaatst. In Nederland woonden we vlakbij een Steyr dealer. In mijn jeugd kwam ik daar vaak en tot de verhuizing ben ik er klant gebleven. Ook als het oud papier voor de buurtvereniging opgehaald moest worden hielp ik mee. De kilo's voor de buurt waren eigenlijk altijd lager dan wat daar aan de weg gezet werd 😉., dit is waarom ik een vrij uitgebreide verzameling steyr folders heb uit die tijd. Afgelopen week waren we tussen de verhuisdozen op zoek naar enkele spullen en stuitte ik op mijn folderverzameling, deze lag bovenop.

Reacties

+3
wotan2
Folder a4 gekanteld 4 zijden

(klik om te vergroten)

Blad 2
+2
wotan2
Drukdatum 79 ?

(klik om te vergroten)

Blad 3
wotan2
En de achterkant

(klik om te vergroten)

Blad 4
Baltus_steyr
Mooie foto's. zuinig op zijn!!!
wotan2
@Baltus_steyr ik heb deze nog minstens 1 meer liggen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Steyr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!