Foto van een Schuitemaker robusta 1:32. Foto is geplaatst door nelis074 op 02-01-2022 om 10:30:06, met 9 reacties.

Landbouw miniaturen 1:32 Schuitemaker

nelis074
Foto van een Schuitemaker robusta 1:32

Reacties

+1
Siete
Prachtig!! Zelf gemaakt?
nelis074
@Siete nee dat niet. Heb hem laten maken
+1
Siete
@nelis074
Daar is ook niks mis mee.
Mag ik vragen wie deze tank gemaakt heeft? Lijkt ook helemaal te kloppen dus daar is wel werk van gemaakt 👌
+2
nelis074
@Siete Gerard Seijts heeft deze voor me gebouwd. Ja klopt als goed is klopt alles precies is van de echte tekening terug berekend naar 1/32. Er zat ook aardig wat werk aan. Maar het resultaat mag er zijn 😃
+1
Siete
@nelis074
Ja dat geloof ik meteen. Ik heb de tekeningen ook al een hele poos thuis liggen maar ben er nog nooit aan toe gekomen om het model te maken (zoals zoveel dingen) Dit is wel de mooiste die ik tot nu toe heb gezien!!
+2
catfan55
@Siete dat was ook precies wat ik dacht Siete! Dit is de mooiste die ik tot nu toe gezien heb. Je ziet gewoon dat het klopt. Prachtig!
+1
nelis074
@catfan55 @Siete bedankt!
beunhaas.
@nelis074 hoe kan ik er ook een laten bouwen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Schuitemaker en hebben de trefwoorden zelfbouw en schuitemaker robusta geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!