Foto van een Massey Ferguson Meerdere. Hier foto’s van het maïs hakselen 20 jaar geleden. De vader van de akkerbouwer waar ik toen aan het werk was, had 40 dikbil vleeskoeien. Op de foto’s is te

Massey Ferguson Meerdere

+6
Fast Eddy
Foto van een Massey Ferguson Meerdere.
Hier foto’s van het maïs hakselen 20 jaar geleden. De vader van de akkerbouwer waar ik toen aan het werk was, had 40 dikbil vleeskoeien. Op de foto’s is te zien hoe de buren kwamen hakselen voor de akkerbouwer zijn vader. De Massey Fergusons op de foto zijn van de buurman op de bult de Case IH 845XL met schuif van de akkerbouwer. Ik reed ook mee met de andere 845XL met een kipper van de buren. Helaas heb ik daar geen foto’s van.

Reacties

+5
Fast Eddy
De aanrijd trekker.

(klik om te vergroten)

Case IH 845XL met schuif op de bult.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!