Geen enkele hakselaar is natuurlijk dezelfde! Als een aantal jaar zoeken wij gericht naar oudere hakselaars. Wanneer je dan op een gegeven moment een Claas SF 80 met een 6 rijige maisbek op het spoor

Claas sf 80

1.030 foto's van @MMaarten

+5
MMaarten
Geen enkele hakselaar is natuurlijk dezelfde! Als een aantal jaar zoeken wij gericht naar oudere hakselaars. Wanneer je dan op een gegeven moment een Claas SF 80 met een 6 rijige maisbek op het spoor komt, dan moet die zeker op de gevoelige plaat komen.
Zelf hebben we in onze toch al goed gevulde carrière al heel wat hakselaars gezien, maar een SF 80 met 6 bek? Dat was ons nog niet gegund en ik denk dat er ook maar weinig te vinden zullen zijn.
De Deutz V10 motor van deze hakselaar moest volgens de landbouwer krachtig genoeg zijn om er een grotere bek aan te drijven. Een iets lagere rijsnelheid en je bent vertrokken!

deoudedoos.be/

Reacties

+2
gertw
Ghoe dieje kenne we e
+2
Towaberg
Dat is inderdaad wel een hele bijzondere verschijning 💪💪💪💪💪💪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas sf 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!