Ik.heb mijn wagen volgeladen, en ga op reis,klaar voor de strijd. Foto is geplaatst door steven-akker op 05-01-2022 om 19:29:53, met 24 reacties.

Cat M315D

+2
steven-akker
Ik.heb mijn wagen volgeladen, en ga op reis,klaar voor de strijd
+1
spoorkraan
@steven-akker ben blij dat alles per dieplader gaat bij ons.

Reacties

+1
schluterman
Die is echt volgeladen
+1
steven-akker
@schluterman ben het volledig met je eens maar hij is niet groter,heb wel een grotere aangevraagd maar of dat binnenkort al gaat gebeuren weet ik niet
hermanjohndeere
@steven-akker jij hebt ook goed vol zie ik wel. Dat probleem heb ik ook. Maar ik heb der geen dieseltank en nog geen stenenklem op staan dus dat geluk heb ik dan weer. Maar tis wel ff flink stapelen hahahah.
+1
steven-akker
@hermanjohndeere ja dit was de eerste keer even flink puzzelen maar nu gaat het wel voor de kerstvakantie even op de weegbrug geweest bij de zaak bijna 28 ton totaal gewicht ,wat ben ik blij dat er remmerij op de aanhanger zit,maar of oom agent dit wel zo.leuk vindt weet ik niet
wolseley
@steven-akker wol spanbanden er om heen
+3
steven-akker
@wolseley vindt brinkhuizen altijd goed en ook jij weet die man is niet snel tevreden
wolseley
@steven-akker ik ben altijd heel lief haha
steven-akker
@wolseley 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🤣🤣
+1
mklok
@steven-akker is dat die beruchte politieagent die toen ook zijn eigen vrouw een bekeuring gaf? Heb een tijdje voor van der Flier gewerkt
steven-akker
@mklok klopt dat is die beste man
hermanjohndeere
@steven-akker kraan zelf gaat ook wel richting de 18 ton denk ik? Tis allemaal ijzer dus het tikt okk flink door met alles erop. Is de wagen hydraulisch geremd of met oplooprem?
105ls78
@hermanjohndeere gaat mooi zo toch. maar je kunt altijd nog de smalle bak of de puin en meterbak in de brede bak scheppen veert de giek ook lekker..
hermanjohndeere
@105ls78 ja dat wil ook. Ik probeer eigenlijk alles op de wagen te krijgen vooral als ik de stad in moet dat is makkelijker onder viaducten enzo. Maar voor het veren is beetje gewicht erin wel veel fijner. En aangezien de kraan niet nieuw meer is zakt de bak onder uit onder het rijden en moet je die elke keer omhoog halen.
105ls78
@hermanjohndeere daar heb je gelijk in. maar bij standaard bakken hou ik ruimte over op de kar dus niks in de brede bak mee. maar trilplaat, tank, klem , schuif staat gauw te vol. en dan probeer ik wat in de brede bak mee te nemen. en anders morgen de autokar mee.
+1
hermanjohndeere
@105ls78 ja inderdaad. Ik neem eigenlijk alleen mee wat ik denk nodig te hebben. Het zijn meestal gewoon boeren pruts klusjes dus kan wel redelijke inschatting maken wat ik nodig ben.
steven-akker
@hermanjohndeere de kraan is 17.600
steven-akker
@hermanjohndeere hydraulisch
porschestandard
@steven-akker Haha ben bang dat er binnenkort niks groters bijkomt😜
+1
steven-akker
@porschestandard had toch de stille hoop wat
baggerfarher
Als je je schuif voor de sorteergrijper op je palletvork legt ziet het er al een stuk minder spannend uit... of kan dat niet met de breedte
+1
steven-akker
@baggerfarher dan is ie inderdaad te breed
baggerfarher
Als je je schuif voor de sorteergrijper op je palletvork legt ziet het er al een stuk minder spannend uit... of kan dat niet met de breedte

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cat M315D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!