We hebben in onze carrière al enkele Mengele hakselaars mogen aanschouwen. Elk jaar denk je van, dit jaar zien we geen meer en toch word er ergens wel nog een Mengele uit de hoed getoverd. Voor deze

Mengele SF

+8
MMaarten
We hebben in onze carrière al enkele Mengele hakselaars mogen aanschouwen. Elk jaar denk je van, dit jaar zien we geen meer en toch word er ergens wel nog een Mengele uit de hoed getoverd.
Voor deze Mengele SF 3000 moesten we naar Neerlinter. De landbouwer hakselt als sinds medio jaren 90 met deze machine. Enkele jaren laten werd de machine geraakt door een bedrijfsbrand en liep heel wat schade op. De landbouwer zocht en vond een donor machine en lapte ze helemaal op en bijna knapper dan het originele.
Met de zoon van de vorige eigenaar verloopt het contact nog steeds goed, zo goed dat hij zelfs elk jaar plaats neemt in de stuurhut van de hakselaar en de maisoogst tot een goed einde brengt.

Een prachtmachine die te vinden is op deoudedoos.be/
+2
a3vandiejen
@MMaarten Weer een mooie reportage , veel Fendt geweld.👌👌

Reacties

+4
Svendt28
Knappe hakselaar, heel mooi gerestaureerd! 👌
+4
florisrobben
Schitterende hakselaar die kom je nagenoeg nergens meer tegen
+3
Wimariete
Prachtige hakselaar. Mooi plaatje
+6
erik9831
Dezelfde, maar dan langs achteren gezien. 😂

(klik om te vergroten)

Afgelopen zomer
+3
radium45
Nadeel van deze was en dat had bv de FieldQueen ook dat onder nattere omstandigheden die kleine voorwieltjes wegzakten en je niks meer kon sturen of wat dan ook.
+1
jordi 1455
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Mengele SF naar Mengele SF 3000/2

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele SF ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!