de Bobcat 443 schranklader is het beste wel af. tegenwoordig met grote regelmaat stukken waardoor de bedrijfszekerheid achteruit gaat. Hij is meermaals per dag nodig om voer bij te duwen en de rooster

Bobcat schranklader

+2
eicher4048driver
De Bobcat 443 schranklader is het beste wel af. tegenwoordig met grote regelmaat stukken waardoor de bedrijfszekerheid achteruit gaat. Hij is meermaals per dag nodig om voer bij te duwen en de roosters zuiver te maken dus er is een nieuwe S70 besteld.
FONHOF
@eicher4048driver handig dingetje, hoe oud is deze ?
eicher4048driver
@FONHOF -+ 2004

Reacties

+1
deutz d25s
Hier ook een S70, heel erg over te spreken! Echt tevreden van.
eicher4048driver
@deutz d25s Zijn goede machines. Ik zie dat je er veel mee werkt op de losse ondergrond. Daar vind ik dan de machines weer niet ideaal voor omwille van zen lage eigen gewicht en compacte afmetingen
Fast Eddy
@eicher4048driver

De nieuwe ook weer met stuur stokken?
+1
eicher4048driver
@Fast Eddy Jawel. zitten maar heel weinig verschillen op ten opzichte van zo'n oude
deutz d25s
@eicher4048driver
Quote:
Ik zie dat je er veel mee werkt op de losse ondergrond

Klopt en nu in de winter meer in modder dan wat anders, in het begin een paar keer vast gezeten maar eens je het door hebt geen problemen meer mee gehad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bobcat schranklader ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!