Had samen met mijn broer project aangenomen om een zwembad uit te graven. Omdat de zavel moest afgevoerd worden en de plaats beperkt was kwam het gebruik van mijn kipwagen goed uit. Opt eind van de da

Joskin Kipper

+4
eicher4048driver
Had samen met mijn broer project aangenomen om een zwembad uit te graven. Omdat de zavel moest afgevoerd worden en de plaats beperkt was kwam het gebruik van mijn kipwagen goed uit. Opt eind van de dag na een redelijk aantal ladingen met wat overgewicht is de band geklapt. Gelukkig van een pompsetje een band kunnen afhalen om toch te gaan kippen en thuis te raken. Banden waren maar 6ply en hadden al wat droogte scheuren. Heb nu 2 nieuwe bkt 14ply gelegd zodat ik weer met een gerust hart de baan op kan.

Reacties

+3
J asper
Dat je velg nog heel is. Hier genoeg klapbanden gehad maar je kun velg altijd meteen wegdondereb
eicher4048driver
@J asper Inderdaad meteen gestopt en best veel geluk gehad dat daar niets aan te zien was
+3
Towaberg
Altijd een risico, maar je bent er goed vanaf gekomen 👍
+2
Mdbm
Dat hebben wij ook al eens voorgehad. 2 dagen achter elkaar zelfs. De vervanging bleek nog slechter dan de originele en met halve vrachten rijden we niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!