Atlas 140W  druk bezig met  snoeitang TMK 400 . Singel afzetten en op stapel leggen.  Zo ligt het snoeihout ideaal voor de versnipperaar.

Atlas 140W

+3
Wimariete
Atlas 140W druk bezig met snoeitang TMK 400 . Singel afzetten en op stapel leggen. Zo ligt het snoeihout ideaal voor de versnipperaar.

Reacties

+2
a3vandiejen
Mooi werken zo.
+1
Fast Eddy
Mooie knippers die TMK`s. Wil dat wat met die verzamelaar?
Wimariete
@Fast Eddy Dat gaat perfect.
+2
Fast Eddy
@Wimariete

Moet je daar nog handigheid in hebben? Of gaat het vanzelf?
+2
Wimariete
Met deze diktes van hout zoals op de foto gaat het erg makkelijk. Als je bomen van 40 cm doorsnee gaat knippen heb je toch wel even wat ervaring nodig. Dat knippen zelf is niet zo moeilijk, maar als de boom los is moet hij wel verantwoord op de goede plek komen. Daar is soms wel ervaring of handigheid voor nodig.
+2
Fast Eddy
@Wimariete

Ik had bij mijn vorige werkgever ook wel eens een TMK aan de mini hangen. Goed doordacht ontwerp vind ik het. Licht maar wel hufterproof.
+2
Wimariete
@Fast Eddy helemaal mee eens.
+1
inspecteurfendt
Ziet er een degelijke knipper uit. Een van mijn opdrachtgevers heeft een Herder met 2 bewegende hardox messen. Die zijn al 2 keer gescheurd. De andere heeft een Uniforest met tevredenheid.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 140W ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!