Ringsleutel 27. Past op de wielmoeren van de 120, 240 en 360C.  Deze is waarschijnlijk weinig gebruikt.  Is nog puntgaaf. Deze kreeg ik van de eerste eigenaar van de 240 toen ik die kocht.

Onbekend Van alles

+3
Wimariete
Ringsleutel 27. Past op de wielmoeren van de 120, 240 en 360C. Deze is waarschijnlijk weinig gebruikt. Is nog puntgaaf. Deze kreeg ik van de eerste eigenaar van de 240 toen ik die kocht.

Reacties

+1
R Bouwmeesters
Mooi om erbij te hebben.👍
Ik zal morgen eens in het onderdelenboek kijken van de 240 en puledro of daar gereedschap in staat.
+1
joop-same
@R Bouwmeesters Daar staat altijd gereedschap achter in, ook deze 10248 kromme.
+1
a3vandiejen
Dit is een mooi hebben dingetje.
R Bouwmeesters
@Wimariete @joop-same
Zojuist even gekeken in een puledro boek, daar staan beide sleutels inderdaad in.
Het blijft mooi dat Same vrijwel overal nummers in heeft gegoten, zo kun je mooi zien waar de sleutels ooit bij geleverd kunnen zijn.

(klik om te vergroten)

De verzameling nog niet helemaal compleet.
+1
Wimariete
@R Bouwmeesters Hoj Robin. Mooi dat je dit nog in het boekje gevonden hebt. Bij mij staat dat er niet in, of ik heb niet goed gekeken. Ik dacht dat ik alleen de ringsleutel had, maar nu ik jou tekening zie, heb ik volgens mij ook de vetspuit die afgebeeld is.
+2
R Bouwmeesters
@Wimariete
Ik heb geen idee of daar ook Same op of in staat.
Vetspuiten die erop lijken heb ik wel, maar die zijn niet met de trekker meegekomen, ik heb ook nog nooit gekeken of daar een merk in staat.
Het boek van de 240 hebben we ook ergens, maar die kon ik niet zo snel vinden.
Van de Ariete heb ik alleen een kopie van Joop, maar daar staat geen gereedschap in.
+2
Wimariete
@R Bouwmeesters Van de Ariete heb ik het originele werkplaatshandboek. Daar staat wel het gereedschap in. Van de 240 heb ik een gekopieerde werkplaatshandboek en daar staat het gereedschap ook in, maar in de gekopieerde verzie van de 360C niet. Ik kan zo nog wel even een paar foto's erop zetten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Van alles ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!