Foto van een onbekend raam. Wie weet hier meer over?. Foto is geplaatst door langeslagdiesel op 16-01-2022 om 15:19:47, met 8 reacties.

Onbekend Lady

langeslagdiesel
Foto van een onbekend raam. Wie weet hier meer over?

Reacties

rijk-beker
Dat is waar schijndelijk een voor ruit van een panter scherm maar daar zat meestal een neer klap bare ruit op ?..???
+1
langeslagdiesel
@rijk-beker de naam ,, panter “ zegt mij niets. Misschien anderen wel. Was dat ook een fabrikant van winterjassen ? Dit raam is ook neerklapbaar. Ik ga komende week wat meer detail foto’s maken.
+1
RPCounty
@langeslagdiesel ik denk dat t Patmar is😅
langeslagdiesel
@RPCounty sorry, was een reactie op jou reactie. 😊. Liefhebber ouwe troep hè. Niet moderne tablet ( en ) enzo. Ha ha ha!
rijk-beker
Het merk kan wel iets anders zijn maar ruit was veel breder dan sirroco heb ze veel gezien op Volvo 350
langeslagdiesel
Patmar daar zit ik ook aan te denken. Ben al in overleg met @sassinga waar de verschillen kunnen liggen. En dat gaat dan met name om het feit dat het glas aan de bovenkant niet is gekoppeld. En dat het op andere foto’s lijkt alsof het raam bij andere Patmar ruiten twee keer gebogen is. Dat zal dan kunststof zijn denken we. Weten doen we nog helemaal niets. Dus als iemand over die gebogen ruiten of deze ruiten meer info heeft, : brand los.!
sassinga
@langeslagdiesel Het zal een Patmar zijn. Ik heb op de boerderij nog een staan waar het grote raam van kapot is. Ik zal morgen even kijken en een paar foto's maken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Lady ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

LOCATIE