Foto van een John Deere 6910. Afronden winterproject. Foto is geplaatst door merijn4755 op 17-01-2022 om 21:16:03, met 13 reacties.

John Deere 6910

+3
merijn4755
Foto van een John Deere 6910. Afronden winterproject

Reacties

+1
Ritchie
Jaja das om half 6 's morgens gespoten dat kun je wel zien.
Johny power
@Ritchie Valt iets mee toch. Zit wel een bult werk in, ziet er best goed uit vind ik!
+1
van-engelenhoven
@Ritchie hoe dat zo, dofheid of?
Johny power
@van-engelenhoven Te veel mee gespoten denk ik. Dat hij dat bedoeld
+2
PieterA
@Johny power Of @Ritchie kent @merijn4755 en weet dat hij 's-ochtends op tijd begint.
merijn4755
@PieterA precies 😂👍
+1
Ritchie
@PieterA

Haha ja dat heb je goed.
+1
van-engelenhoven
@PieterA wou net zeggen ziet er anders strak uit zo
GerbertXL
Goed voor elkaar, kun je weer jaren plezier van hebben. Ik ben er persoonlijk geen fan van als dingen zoals bouten die er origineel mooi uit springen nu meegespoten zijn maar dat is natuurlijk wel een bonk extra werk. Maar die aftakaskap is wel een beetje het andere uiterste...
Heb je de spatbord stukje bij de trap nooit gehad of moeten die er nog op?
Die boutjes van het hitteschild zijn een beetje aparte dingen, makkelijkste vond ik om ze maar gewoon origineel te bestellen (kan ook in rvs).
Edit: en het ornamentje op de motorkap.
merijn4755
@GerbertXL ga de niet gespoten bouten nog langs met klein kwastje, ornament is besteld en de front PTO kap ben ik ook nog niet over uit, denk toch maar geel maken.
Die driehoek bij het spatbord past er bij ons niet op omdat deze altijd op 42" wielen staat! Maar nu is de cabine 4cm verhoogd dus eens kijken of die er op kunnen als brede sloffen eronder gaan.
GerbertXL
@merijn4755 Foutje, ik bedoelde juist dat ik het mooi vind als de bouten niet meegespoten zijn, dus grijs of soms gelig. Dat springt er een beetje uit en breekt het grote oppervlak.
Ik heb bij mijn 6910 ook een paar stukken laten spuiten jaren geleden en toen speciaal heel veel rvs boutjes gebruikt zodat die er een beetje uitspringen. Maar ieder z'n smaak.
a3vandiejen
Heel netjes geworden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6910 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!