Er zijn nog Landini fans! Het is wel duidelijk dat hier op Tractorfan wel enkele fans zitten van het Italisaanse merk. In het Oost-Vlaamse Ursel zitten er nog. Deze Landini 8550 mag steevast het veld

Landini 8550

+6
MMaarten
Er zijn nog Landini fans! Het is wel duidelijk dat hier op Tractorfan wel enkele fans zitten van het Italisaanse merk.
In het Oost-Vlaamse Ursel zitten er nog. Deze Landini 8550 mag steevast het veld op voor de werkzaamheden. Niet verwonderlijk dat Stefaan Van Deynze uit Ursel voor het merk Landini kiest. Tegenwoordig heeft de man een garage in vrachtwagens en trailers, maar de passie ligt toch echt bij tractoren en landbouwmachines. Zodoende had de man vroeger een garage in Landini tractoren en was ook zo verdeler van het merk.
Tegenwoordig enkel vrachtwagens dus, maar worden er nog steeds Landini's ingezet voor het veldwerk!

deoudedoos.be/

Reacties

+4
Towaberg
Ik zal eens een praatje moeten gaan slagen in Ursel dus! Er zit nog wel wat Landini in België, maar nogal verspreid! Moesten we er eens een deel van bij elkaar kunnen brengen, dat zou leuk en bijzonder zijn!
+3
MMaarten
@Towaberg Ben er zeker van dat je daar welgekomen zal zijn !
+1
a3vandiejen
@MMaarten Prachtige foto.
+4
Zoete
@Towaberg als je gaat, laat het weten. Is ook al lang geleden dat ik hem gezien heb.
+6
Svendt28
Prachtig plaatje, zowel de Landini als de Gilles bietenlader!
Leuk om te zien dat ze nog gebruikt worden.
+4
wilbertkw
Voor 1990 had hier de loonwerker ook 2 Landini's 8550 voor de Amac wagenrooiers lopen maar begin 1990 zijn daar Ford's voor gekomen meer pk en meer olie opbrengst. Maar mooi om te zien dat de Landini nog ingezet wordt👍👌😍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 8550 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!