Door de jaren heen, al bijna 18 jaar spotter, ben ik heel wat knappe dingen zien passeren. Het één al wat ouder dan het andere. Af en toe eens iets courant en dan weer iets zeer zeldzaams. Iets van

New Holland Clayson 8050

+5
MMaarten
Door de jaren heen, al bijna 18 jaar spotter, ben ik heel wat knappe dingen zien passeren. Het één al wat ouder dan het andere. Af en toe eens iets courant en dan weer iets zeer zeldzaams. Iets van standaard van fabriek af of volledig zelfbouw.
Aan deze Clayson 8050 is dus ook al heel wat aan gewerkt.
Zo is er een af bij geplaatst en kreeg hij een update met een stel rupsen. Volgens de eigenaars was deze machine in een ver verleden een veldtest die ergens in een ver land actief was voor Clayson New Holland.
Het oogt misschien niet zo mooi, maar ik vind het wel iets hebben!

deoudedoos.be/

Reacties

+3
David Bakker
Ik vindt het wel knap gemaakt zo .
+2
Towaberg
Bijzondere machine 👌
+1
wim-same
Juist wel heel mooi, vooral als mais gedorst word, dat is altijd laat in het natte najaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Clayson 8050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!