Onlangs weer een Antonio Cararro TTR 4400 afgeleverd, Het voordeel van deze trekker is dat het bestuurderplatform binnen een minuut is om te zetten, zodat de achterzijde van de trekker ineens de voorz

Antonio Cararro Onbekend

+5
Rietman
Onlangs weer een Antonio Cararro TTR 4400 afgeleverd, Het voordeel van deze trekker is dat het bestuurderplatform binnen een minuut is om te zetten, zodat de achterzijde van de trekker ineens de voorzijde wordt, ideaal zicht op het werk, Tevens uitgevoerd met de Rietline Humus vijzelmaaier, de maaier die alles aankan zoals stobben, rietpollen, flinke struiken enz. de vijzelrotor maait egaal, geen gehak en geen gerammel van klepels, De Rietline maaiers zijn uniek in hun soort en ideaal voor berm, grasland of zwaar werk in natuurgebieden, maar levert ook topwerk bij park of sportvelden onderhoud.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Antonio Cararro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!