Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw Ginaf vers in de lak nu kan de afbouwfase beginnen. Foto is geplaatst door renault gek op 22-01-2022 om 11:30:51, met 8 reacties.

Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw

+2
renault gek
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw Ginaf vers in de lak nu kan de afbouwfase beginnen

Reacties

Jotke
Mooi gemaakt!

@junior1991 misschien kan hij jou helpen.😉
+1
junior1991
@Jotke bedankt
Siete
Mooi hoor. Komen er ook ramen en interieur in?
+2
renault gek
@Siete interieur zit er in maar moet nog even met wat verschillende kleuren bewerkt worden en ramen er in is wel de bedoeling.
Siete
@renault gek
Goed Compleet dus. Kun je de cabine er af pakken dan onweer bij het interieur te komen?
+1
renault gek
@Siete ja cabine kan los van het interieur idd. Moet soms met het bouwen van zo een model goed rekening houden met welken kleuren bepaalde onderdelen moeten krijgen. Vooral om het jezelf uiteindelijk wat makelijker te maken. 😉
+1
Siete
@renault gek
Ja klopt helemaal. Probeer vaak de onderdelen die in het echt los zijn in het model ook los te houden. Heb je qua spuiten later een hoop lol van.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!