Een tijd terug nog een mooie accessoire gemaakt voor bij de Kramer, namelijk deze pen voor voorin de bumper, deze ontbrak altijd nog, ze zijn niet meer nieuw te koop, dus moest er zelf wat gemaakt wor

Kramer U800

+10
Kramer U800
Een tijd terug nog een mooie accessoire gemaakt voor bij de Kramer, namelijk deze pen voor voorin de bumper, deze ontbrak altijd nog, ze zijn niet meer nieuw te koop, dus moest er zelf wat gemaakt worden. Inmiddels is hij hoogglans zwart.

Binnenkort komen nog meer leuke dingen binnen zoals een stalen jerrycan en een authentieke mechanische Storz 4 tons krik, deze krik werd origineel meegeleverd bij de Kramers als standaard uitrusting.

Reacties

+3
wim-same
Mooi hoor, heb je super gemaakt, en niet eens erg blauw geworden in de bocht.
+4
Kramer U800
@wim-same Dankje Wim, heb hem naderhand nog met wat schuurlinnen bewerkt, vandaar dat de blauwe gloed eraf is.
+2
Rondeutz06
Netjes hoor, de details maken het af
+2
Kramer U800
@Rondeutz06 Dankje, de details doen het hem inderdaad.
+2
Sojaboontje
Mooi gedaan vakman 👌.
Blank misstaat hem ook niet vindt ik, past mooi bij het logo.
+2
a3vandiejen
Ongelooflijk netjes weer.
+1
steyrlanzboy
Mooi
langeslagdiesel
Mooi opmaat gemaakt kunststof ring tegen het vocaal trillen. Zo creëer je ook geen roestsluier op je lak. De perfectionist is goed bezig zeg maar! 👌😉
Kramer U800
@langeslagdiesel Op de foto zit die er niet op hoor haha. Dat is verkleurd staal wat donker blauw is. Ik heb er nu wel een O- ring onder gedaan ook tegen het trillen inderdaad. Roesten doet hij niet omdat de bumper ook gescopeerd is, dus een dun laagje zink. Maar is desalniettemin zonde van de lak.
Fendttrisixfan
Pto kan je ook nooit gebruiken zeker? Gat lijkt veel te klein om een gaffel te kunnen passeren
Kramer U800
@Fendttrisixfan De front aftakas zou ik kunnen gebruiken, hij is aangesloten. Maar dan moet er een verloop tussen. Van origine kwam daar volgens mij een bus overheen die vast zat aan het werktuig die in de aanbouwplaat hing. Maar ik ben niet van plan om de front aftakas te gaan gebruiken, de achter aftakas wel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer U800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!