Xylon met duport mesttank aan het mest transporteren. Foto is geplaatst door Wiljan op 24-01-2022 om 19:44:12, met 6 reacties.

Fendt Xylon 524

229 foto's van @Wiljan

+1
Wiljan
Xylon met duport mesttank aan het mest transporteren

Reacties

+1
a3vandiejen
Een Xylon zie je niet vaak voor de giertank.
+1
walker1
@a3vandiejen Ook met iets anders er achter of voor zie je ze niet veel.
Hier in de regio loopt er voor zover ik weet geen. Jaren geleden kwam bij ons wel eens loonbedrijf Van der Woerd uit Zoelen, die deden veel persen en balen rijden voor een fourage handelaar waar mijn vader destijds wel eens hooi aan verkocht. Die gebruikten een Xylon voor het transportwerk. Maar dat is wel wat jaren geleden en heb geen idee of ze die Xylon nog hebben. Hier in de regio wel her en der een Fendt GT of GTA, maar geen Xylon.
Maar ja, dat geldt eigenlijk voor al die systeemtrekkers wel, dat je ze weinig ziet. Volgens bouwt alleen JCB nog een systeemtrekker, maar ook die worden niet in grote getalen verkocht
+1
JarnoDrenthe
@walker1 dit is een vrij uniek gezicht ja.
Loonbedrijf Meppelink reed hier eerder wel met de Xylon mee in de hakseltrein voor de Kaweco Radium.
a3vandiejen
@walker1 Ja je zegt het goed, je ziet ze zeker niet veel.
+1
ralphhonda
In Noord-Holland weet ik er zo twee te rijden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Xylon 524 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!