Het gebeurt wel eens als spotter dat je net te laat komt. Hier gebeurde het ook in 2016. Het jaar ervoor kon ik nog net een glimp opvangen van deze John Deere 4255, het jaar erop vatte ik het plan op

John Deere 4255

+9
MMaarten
Het gebeurt wel eens als spotter dat je net te laat komt. Hier gebeurde het ook in 2016. Het jaar ervoor kon ik nog net een glimp opvangen van deze John Deere 4255, het jaar erop vatte ik het plan op om in het voorjaar regelmatig eens te passeren aldaar. Tot op de dag dat ik hem uiteindelijk aan het werk kon zien, dan was ik net nu weer te laat.
Geen probleem zei de chaffeur van de trekker, dan gaan we op een ander veld nog even een stukje de grond open trekken. Speciaal voor de camera zette hij de trekker nog eens in gang op het veld waar zijn broer met een ander pareltje aan het werk was.
Je kan al zien dat hier een bekende TF'er aan het werk is meen ik zo??

deoudedoos.be/

Reacties

+3
wilbertkw
Mooi dat de chauffeur extra aan de slag ging al is dat voor hem volgens mij ook geen straf😉
+1
a3vandiejen
Echt schitterend.
+1

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4255 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!